Läs det nyaste numret av vår tidning:

Föreningshus:

small_lok_61 Pjucken
Petsmo
Sundby ungdomsförening
Sundby
small_lok_91 Furuborg
Lumparland
Vårdkasen
Västanfjärd
small_lok_112 Wrethalla
Kimito

VÄRKLIGHET söker skådespelare

07.12.2017 kl. 13:44
Ungdomsproduktionen VÄRKLIGHET söker nu unga skådespelare (födda 1996-2000) från hela Svenskfinland.

Finlands Svenska Ungdomsförbund FSU r.f. sätter upp sin femte teaterproduktion och söker nu talangfulla ungdomar. VÄRKLIGHET är en nyskriven teaterpjäs som kommer att ha urpremiär under våren 2018, varefter produktionen kommer att åka på turné runt om i Svenskfinland.

VÄRKLIGHET är en fortsättning på FSU:s tidigare produktioner Vaude (2009), Chans (2011) Riskzon (2013) och BRÄND (2016) där ungdomar från hela Svenskfinland deltog för att tillsammans göra föreställningar på olika orter i Finland. Till skillnad från de tidigare produktionerna som har varit musikaler är VÄRKLIGHET en teaterpjäs som utmanar och ifrågasätter den traditionsenliga formen av teater. VÄRKLIGHET är skriven och regisseras av Liili Petterson som också själv deltog i produktionen Vaude år 2009. Pjäsen tar en titt in i människors vardag och utspelar sig i en urban miljö där vad som helst kan hända...

I januari arrangeras auditionstillfällen i Vasa, Åbo, Helsingfors och Mariehamn. Efter det följer intensiva övningsläger, var av det första inträffar direkt i februari.

Auditioner runt Svenskfinland:

Vasa 9.1
Åbo 10.1
Helsingfors 11.1
Mariehamn 15.1

Anmälan till auditionerna sker via hemsidan på adressen varklighet.com